افتتاح دانشکده کشاورزی و آموزشکده فنی مهندسی و کشاورزی دهلران

صبح امروز با حضور دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم و مهندس مروارید استاندار ایلام، دانشکده کشاورزی و آموزشکده فنی مهندسی و کشاورزی دهلران افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز با حضور دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم، دکتر میرزایی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، سردار فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین، مهندس مروارید استاندار ایلام، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و روسای دانشگاههای استان، دانشکده کشاورزی و آموزشکده فنی مهندسی و کشاورزی دهلران افتتاح گردید.

پروژه ساختمان جدید دانشکده کشاورزی پردیس اصلی دانشگاه، با زیر بنای 6139  متر مربع، در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمایشگاه، 30 اتاق یک نفره و دو نفره مربوط به اساتید، 11 اتاق اداری، 1 سالن مطالعه، 1 سایت کامپیوتر و 1سالن آمفی تئاتر  است.

پروژه آموزشکده کشاورزی دهلران، با زیربنای 5700 متر مربع، با اعتبار 8 میلیارد و 100 میلیون تومان (­7 میلیارد و 200 میلیون جهت احداث ساختمان آموزشکده و 900 میلیون تومان جهت محوطه سازی)، در سه طبقه شامل: آزمایشگاه، نمازخانه، سالن آمفی تئاتر، 23 کلاس درسی،  18 اتاق برای اساتید و  کتابخانه است.

افتتاح دانشکده کشاورزي و آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران افتتاح دانشکده کشاورزي و آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران افتتاح دانشکده کشاورزي و آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران