اخبار توسعه شش طرح عمرانی دانشگاه

پروژه آموزشکده کشاورزی دهلران با زیربنای 5700 متر مربع، با اعتبار 8 میلیارد و 100 میلیون تومان (­7 میلیارد و 200 میلیون جهت احداث ساختمان آموزشکده و 900 میلیون تومان جهت محوطه سازی) در سه طبقه شامل: آزمایشگاه، نمازخانه، سالن آمفی تئاتر، 23 کلاس درسی،  18 اتاق برای اساتید و  کتابخانه تکمیل شده و آماده افتتاح است.

همچنین محوطه سازی این آموزشکده شامل: 1100 متر طول دیوار کشی، جدول کشی و احداث ساختمان نگهبانی با اعتبار 900 میلیون تومان تکمیل شده است.

کل محوطه این آموزشکده  دارای 50000 متر مربع است.

پروژه محوطه سازی و احداث راههای دسترسی دانشگاه با اعتبار 40 میلیارد ریال و با  طول 6 کیلومتر در  حدود 97 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، که امید می رود در مهرماه به بهره برداری برسد.

کل حجم عملیات خاکی این پروژه جهت اجرای مسیرها و محوطه سازی بیش از 150 هزار متر مکعب بوده­،که  20  هزار متر  جدول کشی و 10 هزار متر مربع آسفالت انجام گرفته  است.

همچین در این پروژه دو پل با دهانه 5 متر و به طول 30 متر احداث گردیده است.

پروژه پردیس خوابگاه های خواهران دانشگاه با زیربنای 4 هکتار شامل: اجرای دیوار محوطه از پیش ساخته در حدود 600 متر، دیوار آجری150متری ضلع جنوبی، ساختمان 170 متری نگهبانی و اجری محوطه سازی داخلی و فضاهای ورزشی می باشد.

در فاز اول پروژه اجری دیوار محوطه و ساختمان نگهبانی در دستور کار قرار گرفت که اسکلت  ساختمان نگهبانی به اتمام رسیده و دیوار محوطه حدود 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

پروژه ساختمان دانشکده کشاورزی پردیس اصلی دانشگاه با زیر بنای 6139  متر مربع در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمایشگاه، 30 اتاق یک نفره و دو نفره مربوط به اساتید، 11 اتاق اداری،  1 سالن مطالعه، 1 سایت کامپیوتر و 1سالن  آمفی تئاتر  در دست احداث است؛ که در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.

پروژه توسعه  دانشکده ادبیات و علوم انسانی با زیربنای 5950 متر مربع و اعتبار 71  میلیارد ریال  از محل اعتبارات استانی در دست احداث است، که حدودا 44  درصد پیشرفت داشته است.

پروژه  ساختمان دانشکده علوم پایه: این پروژه با زیربنای 6512 متر مربع و اعتبار 85 میلیارد ریال از  محل اعتبارات استانی در دست احداث است، که حدوداً 46 درصد پیشرفت داشته است.

اخبار توسعه  شش طرح عمراني دانشگاه