50 مورد از افتخارات و عملکرد دانشگاه در پنج ماهه نخست سال جاری

حوزه ریاست:
  • تقدیر وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری از رییس دانشگاه، به جهت نقش آفرینی در مراسم اربعین حسینی.
  • تقدیر معاون پژوهشی وزارت علوم  از رئیس دانشگاه، به  جهت  رشد و شکوفایی  و ایجاد شرایط شایسته برای محققان و اندیشمندان در انجام پروژه ­های تحقیقاتی و تحقق اهداف شبکه آزمایشگاه علمی ایران  (شاعا).
  • انتصاب رییس دانشگاه از سوی وزیر علوم به عنوان رئیس شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان ایلام.
  • تقدیر استاندار ایلام از رئیس دانشگاه به جهت همکاری در اجرای طرح تحول سلامت اداری در حوزه بهداشت.
  • تقدیر رئیس موسسه پژوهش و برنامه ­ریزی آموزش عالی از رییس دانشگاه، به جهت همکاری­ های پیوسته و مشارکت فعال دانشگاه در ارسال آمارهای مورد نیاز موسسه پژوهش و برنامه­ ریزی آموزش عالی
  • دو سفر هیأت اعزامی دانشگاه با ریاست رئیس دانشگاه برای توسعه همکاری­ های علمی و بین المللی به کشور عراق.
  • تصویب و ابلاغ برنامه استراتژیک دانشگاه، برای سال های 1396 تا 1400
  •  ارتقاء کمیت و کیفیت اطلاع رسانی دانشگاه.
حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی:
  • تقدیر رئیس سازمان سنجش کشور از معاون آموزشی دانشگاه، به جهت برگزاری آزمون­ های اختصاصی دانشگاه ­ها و موسسات آموزش عالی کشور.
  • اخذ مجوز چهار رشته تحصیلی کارشناسی حقوق قضایی، کاردانی تکنولوژی ماشین ­های کشاورزی و کاردانی تکنولوژی تولیدات دامی و کاردانی تکنولوژی ماشین های کشاورزی برای آموزشکده فنی و کشاورزی دهلران
  • افزایش فرصت مطالعاتی دانشجویان دکتری (برای اولین بار اعزام دانشجویان دانشگاه به کشورهای اروپایی برای انجام فرصت مطالعاتی).
  • برای اولین بار  برگزاری برنامه «دهه سرآمدی آموزش دانشگاه» با هدف تبیین جایگاه مهم آموزش به عنوان بستر رشد و توسعه علمی و در قالب برنامه­ های متنوع و متعدد.
  • برگزاری منظم آزمون جامع دانشجویان دکتری در 12 رشته تحصیلی.
  • برگزاری ترم تابستانی با حضور 1230 دانشجو در قالب 105عنوان درس
حوزه پژوهش و فناوری:
  • ارتقاء رتبه علمی دانشگاه در زمینه تولید علم به رتبه سی و ششم،  در  بین 230 دانشگاه و موسسه آموزش عالی  سراسر کشور.
  • رشد دو  پله ­ای رتبه دانشگاه از سوی پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)
  • قرار گرفتن آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در ردیف 10 آزمایشگاه برتر کشور.
  • با موافقت معاون ریاست جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، دانشگاه بعنوان میزبان دومین کنفرانس بین المللی مقابله با گرد و غبار تعیین گردید.
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری با 6 دانشگاه کشور عراق.
  • انعقاد تفاهم نامه خواهر خواندگی دانشگاه با دانشگاه گرمیان عراق.
  • اخذ امتیاز اولین مجله علمی - پژوهشی دانشگاه با عنوان «آموزه­ های تربیتی در قرآن و حدیث»  از سوی  کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف.
  • اخذ شش سهمیه فرصت مطالعاتی برای اساتید دانشگاه، که در چند سال گذشته تعطیل شده بود.
  • افزایش جذب اعتبار پژوهشی و مطالعاتی از سازمان­ها،  ادارات و شرکت­ های­ داخل استان و خارج استان.
  • درخشش خانم فائزه شه دوست فرد دانشجوی دکتری دانشگاه، در کنفرانس بین المللی فناوری سنجش ­های زیستی در کشور ایتالیا.
  • انتخاب خانم اکرم ولی پور دانشجوی دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه، به عنوان «جوان علمی برتر استان».
  • برای اولین بار حضور یک دانشجوی دکتری دانشگاه اصفهان برای انجام فرصت مطالعاتی در دانشگاه.
  • طراحی سامانه جدید پژوهش و فناوری.
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان محیط زیست استان و شرکت برق منطقه­ ای غرب کشور.
  • افزایش درخواست­ها از کشور عراق برای پذیرش در دانشگاه، که نشان دهند عملکرد خوب دانشگاه در زمینه پذیرش دانشجویان عراقی است.
حوزه فرهنگی و اجتماعی:
  • راه­یابی 5 تن از دانشجویان عضو انجمن­ های علمی دانشگاه، به عضویت  شورای مرکزی اتحادیه­ های این انجمن­ ها در سطح کشور.
  • افزایش کمی و کیفی فعالیت­ های فرهنگی دانشگاه با محوریت دانشجویان.
  • موفقیت سه تیم مناظرات دانشجویی دانشگاه در ششمین دوره مناظرات دانشجویی استان.
  • فعالیت موثر دانشگاه در زمینه انتخابات ریاست جمهوری در 29 اردیبهشت.
  • راهیابی 13 نفر از دانشجویان به بخش منطقه­ ای سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان
  • راهیابی 4 نفر از دانشجویان به بخش ملی سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان
  • قرار گرفتن دانشگاه در بین دانشگاه­ های برتر کشور در زمینه برگزاری اردوهای راهیان نور
  • قرار گرفتن بسیج دانشجویی دانشگاه در بین دستگاه ­های برتر استان در زمینه برگزاری اردوهای جهادی
  • برگزاری بیش از  30 کارگاه فرهنگی، علمی و سیاسی برای اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان.
  • برگزاری بیش از 200 فعالیت فرهنگی، اجتماعی، علمی و سیاسی
  • قرار گرفتن ستاد اقامه نماز دانشگاه در بین دستگاه­ های برتر استان.
حوزه دانشجویی:
  • تقدیر معاونت امور دانشجویان وزارت عتف از  کانون همیاران سلامت دانشگاه.
  • کسب 5 مقام در رشته کشتی ومسابقات همگانی ،هیات ورزش های دانشگاه­ی استان.
  •  موافقت وزارت عتف با  احداث یک سالن چند منظوره، ساخت سالن روباز در پردیس خوابگاهی خواهران، خرید تجهیزات جدید ورزشی و تجهیز یکی از خوابگاه­ های دانشجویی به وسایل ورزشی.
  •  برگزاری جشنواره درون دانشگاهی ،همگانی پاییزه وبهاره وهفته خوابگاه ها با حضور گسترده و با نشاط دانشجویان
  • کسب چهار مقام توسط دانشجویان دختر دانشگاه، در اولین المپیاد ملی ورزش های همگانی دانشجویان کشور
حوزه پشتیبانی و منابع انسانی:
  • اجرای مدیریت سبز (­مصرف بِهینه انرژی، مواد و حفظ محیط زیست)
  • توسعه مجموعه پروژه ­های عمرانی و افزایش وسعت کالبدی دانشگاه به 25 هکتار.
  • انعقاد تفاهم نامه بین شهرداری و دانشگاه، به منظور تسویه بدهی نهایی سنواتی40 ساله
  • پرداخت بخش عمده مطالبات اعضای هیأت علمی مانده از سنوات گذشته.
  • برای اولین باز خرید مرخصی کارکنان قراردادی و شرکتی.
50  مورد از افتخارات و عملکرد دانشگاه در پنج ماهه نخست سال جاري