مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه: پذیرش دانشجو در 9 رشته - گرایش دکتری تخصصی و 45 رشته - گرایش کارشناسی ارشد در مهرماه

دانشگاه ایلام در مهرماه  سال جاری در 9 رشته- گرایش  دکتری تخصصی و 45 رشته - گرایش کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جواد چراغی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اظهار داشت: در مهرماه سال جاری، دانشگاه ایلام پذیرای دانشجویان ورودی جدید تحصیلات تکمیلی در مقطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد خواهد بود، که در مقطع دکتری تخصصی در 9 رشته - گرایش  و در مقطع کارشناسی ارشد در 45 رشته - گرایش دانشجو پذیرش خواهد گردید.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره روند ثبت نام دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مهرماه سال جاری بیان داشت: بعد از اعلام اسامی پذیرفته شدگان از سوی سازمان سنجش در روزهای آینده، ثبت نام در دو مرحله انجام می گیرد، که ابتدا ثبت نام اینترنتی انجام شده و در مرحله دوم ثبت نام حضوری انجام خواهد گرفت.

دکتر چراغی تأکید کرد: به پذیرفته شدگان تحصیلات دانشگاه ایلام تأکید می شود، که حتماً اطاعیه های دانشگاه درباره روند ثبت نام را که بر روی سایت دانشگاه قرار خواهد گرفت به دقت مطالعه کرده و بعد اقدام به ثبت نام نمایند.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه: پذيرش دانشجو در 9 رشته - گرايش دکتري تخصصي و 45 رشته - گرايش کارشناسي ارشد در مهرماه