دانشگاه ایلام در حوزه اقتصاد مقاومتی ، سازمان برتر استان ایلام معرفی شد

در جشنواره استانی شهید رجایی  که با حضور مهندس محمودی سرپرست وزارت نیرو برگزار شد، دانشگاه ایلام به عنوان  یکی از سازمانهای برتر استان در زمینه شاخص های اقتصاد مقاومتی معرفی  گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشنواره استانی شهید رجایی همزمان با هفته دولت با حضور مهندس ستار محمودی، سرپرست وزارت نیرو، مهندس مروارید استاندار ایلام، مدیران کل و رؤسای سازمان های استان صبح روز سه شنبه هفتم شهریور، برگزار و از 17 دستگاه اجرایی برتر  استان در شاخص های مختلف، تقدیر شد.

در این جشنواره، دانشگاه ایلام به عنوان یک از سازمانهای برتر استان در زمینه شاخص های اقتصاد مقاومتی معرفی گردید و لوح تقدیری از جانب مهندس مروارید استاندار ایلام به دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه اهداء گردید.

دانشگاه ايلام در حوزه اقتصاد مقاومتي ، سازمان برتر استان ايلام معرفي شد دانشگاه ايلام در حوزه اقتصاد مقاومتي ، سازمان برتر استان ايلام معرفي شد