بازدید هیأت نمایندگی و هماهنگ کننده وزارت علوم کردستان عراق از دانشگاه

نماینده و هماهنگ کننده وزارت علوم اقلیم کردستان در راستای توسعه همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه ایلام و دانشگاه های اقلیم کردستان عراق از دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم دکتر نزاکت حسین، نماینده و هماهنگ کننده وزارت علوم اقلیم کردستان عراق در راستای توسعه همکاری و پی گیری مفاد تفاهم نامه های منعقده با تعدادی از دانشگاههای اقلیم کردستان عراق روز دوشنبه ششم شهریور از دانشگاه ایلام بازدید نمود و  با دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه دیدار و مذاکره کرد.

دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه در دیدار با خانم نزاکت حسین  ضمن تاکید بر پیگیری و اجرایی کردن مفاد تفاهم نامه های منعقد  شده، در سه محور برگزاری نمایشگاه پارک علم و فناوری ایران در اقلیم کردستان، مشارکت فعال طرف عراقی در برگزاری دومین کنفرانس بین المللی گرد و غبار در دانشگاه ایلام و  لزوم اجرای تحقیقات علمی مشترک توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام و دانشگاههای اقلیم کردستان؛ خواستار همکاری بیشتر شد.

بازديد هيأت نمايندگي  و هماهنگ کننده وزارت علوم کردستان عراق از دانشگاه بازديد هيأت نمايندگي  و هماهنگ کننده وزارت علوم کردستان عراق از دانشگاه