معاون دانشجویی دانشگاه: سامانه اتوماسیون خوابگاه های دانشجویی راه اندازی شد/تشریح روند ثبت نام

در راستای ارائه خدمات رفاهی و تسهیل در روند ثبت نام اداره خوابگاهها، سامانه اتوماسیون خوابگاه های دانشجویی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمود عدالتی معاون دانشجویی دانشگاه، در این زمینه اظهار داشت: در راستای ارائه  خدمات رفاهی، تسهیل و تسریع در  ارائه خدمات، انتخاب خوابگاه و  هم اتاقی  برای دانشجویان در سال تحصیلی 97- 96،  سامانه خوابگاه های دانشجویی راه اندازی شد.

دکتر عدالتی افزود: دانشجویان  از روز دو شنبه 96/6/13 با مراجعه به سامانه اتوماسیون خوابگاه  به آدرس /https://dorm.ilam.ac.ir/login نسبت به انتخاب خوابگاه و هم اتاقی در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 اقدام نمایند.

معاون دانشجویی دانشگاه تأکید کرد: عدم مراجعه و ثبت تقاضا در مهلت مقرر به منزله انصراف از سکونت در خوابگاه  در نیمسال اول سال تحصیلی  97-96  تلقی شده و دانشجویان متقاضی جدید جایگزین خواهند شد، لذا شایسته است دانشجویان محترم به دوستان خود در این خصوص اطلاع رسانی نمایند. همچنین دانشجویان گرامی می بایست تا مورخه 96/6/20  درخواست اینترنتی خوابگاه خود را ثبت نمایند.

دکتر عدالتی اضافه کرد: اولویت انتخاب خوابگاه و هم  اتاقی  با دانشجویانی خواهد بود، که زودتر ثبت نام نموده و شهریه خوابگاه را پرداخت نمایند. همچنین اسکان در خوابگاه ها بدون پرداخت شهریه خوابگاه امکان پذیر نمی باشد.

دکتر عدالتی تصریح کرد: خوابگاه های الغدیر (دخترانه) و دانش (پسرانه) ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی بوده و برای همین  دانشجویان سایر مقاطع تحصیلی حق انتخاب این خوابگاه ها را نخواهند داشت.  همچنین خوابگاه های اندیشه (دخترانه) و شهید ورمزیار (پسرانه) ویژه دانشجویان ورودی جدید می باشد.

وی تاکید کرد: بعد از تایید ثبت اداره امور خوابگاه ها، دانشجویان 72 ساعت فرصت دارند تا شهریه خوابگاه خود را پرداخت نمایند، در غیر این صورت  ثبت نام اولیه به طور خودکار از سیستم حذف خواهد شد.

معاون دانشجويي دانشگاه: سامانه اتوماسيون خوابگاه هاي دانشجويي راه اندازي شد/تشريح روند ثبت نام