اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه در جلسه معارفه و تکریم مدیر تحصیلات تکمیلی: برای اینکه تحولات مثبت در امور آموزشی دانشگاه، اتفاق بیفتد، لازمه اش وجود کارشناسانی کار بَلد، قانون مدار و اخلاق مدار است، که بتوانند از عهده انجام کارها برآمده و مدیران مربوطه هم اگر برنامه ای دارند، با اتکاء به آنان، اجراء کنند و برای همین است، که اینجانب همیشه بر توانمندی کارشناسان دانشگاه تأکید دارم.

دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه در مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه: از سال 93 تا 96، بودجه هزینه ای دانشگاه دو برابر شده است، اما به علت اینکه پرسنل دانشگاه زیاد است و بخش عظیمی از بودجه دانشگاه صرف پرداخت حقوق می شود، هنوز این بودجه هم تکاپوی نیازهای دانشگاه نیست.

دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: 1960 دانشجو برای سال تحصیلی جدید، از طریق سازمان سجنش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به دانشگاه معرفی شده اند.

دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه: آیین نامه جدید پژوهانه اعضای هیأت علمی به تصویب نهایی رسید. در آیین نامه جدید، تنها تحویل و ثبت مستندات پژوهشی برای دریافت پژوهانه کفایت نموده و نیاز به تحویل هیچگونه مدرک دیگری نمی باشد و تشویقی پژوهانه نیز فقط بعد از صورتجلسه  شورای پژوهشی دانشگاه قابل پرداخت می باشد.

دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: اختتامیه‌ اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان در نیمه اول مهر ماه برگزار می گردد. از مجموع 900 اثر ارسالی به دبیرخانه در مجموع 780 اثر داوری و 42 اثر برگزیده شدند.

دکتر عدالتی معاون دانشجویی دانشگاه: در راستای ارائه خدمات رفاهی و تسهیل در روند ثبت نام اداره خوابگاهها، سامانه اتوماسیون خوابگاه های دانشجویی راه اندازی شد.

دکتر محمود روشنی رئیس دانشکده علوم پایه: در سالهای 94 و 95، مجموعاً 236 مقاله isi، توسط اعضای هیأت علمی دانشکده چاپ شده است.

خانم دکتر پیزادنیاسرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه: 475 دانشجوی  کارشناسی ارشد و دکتری، در 46 رشته - گرایش کارشناسی ارشد و 8 رشته دکتری تخصصی، در دانشگاه ثبت نام کردند.

پروژه آموزشکده کشاورزی دهلران، با زیربنای 5700 متر مربع، با اعتبار 8 میلیارد و 100 میلیون تومان (­7 میلیارد و 200 میلیون جهت احداث ساختمان آموزشکده و 900 میلیون تومان جهت محوطه سازی)، در سه طبقه شامل: آزمایشگاه، نمازخانه، سالن آمفی تئاتر، 23 کلاس درسی،  18 اتاق برای اساتید و  کتابخانه تکمیل شده و آماده افتتاح است.

پروژه ساختمان جدید دانشکده کشاورزی پردیس اصلی دانشگاه، با زیر بنای 6139  متر مربع، در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمایشگاه، 30 اتاق یک نفره و دو نفره مربوط به اساتید، 11 اتاق اداری، 1 سالن مطالعه، 1 سایت کامپیوتر و 1سالن آمفی تئاتر در دست احداث است، آماده افتتاح است.

اخبار کوتاه دانشگاه