مزایده اراضی زراعی مزرعه آموزشی مهران

((شرایط مزایده))

دانشگاه ایلام در نظر دارد 75هکتار از اراضی زراعی خود را واقع در مزرعه آموزشی مهران به صورت قرارداد اجاره به افراد واجد شرایط واگذار نماید . داوطلبان شرکت در مزایده ضمن بازدید از زمینهای فوق با آگاهی کامل نسبت به رعایت موارد زیر توجه و اقدام نمایند .

1-پیشنهاد دهندگان می بایست مبلغ 100/000/000ریال(یکصد میلیون ریال) وجه نقد را به شماره حساب 1917076215 بنام سپرده دانشگاه ایلام نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ایلام واریز و فیش آنرا همراه اسناد تحویل نمایند.

2 -متقاضی بایستی فرم تکمیل شده شرکت در مزایده ( قیمت پیشنهادی)و مدارک مربوط به بند (1 )را در پاکت در بسته قرار داده و تحویل دبیرخانه مرکزی دانشگاه واقع در ایلام بلوار پژوهش سازمان مرکزی نموده و رسید دریافت نمایند.

3-اسناد تکمیل شده در ساعات اداری ودر مهلت تعیین شده از متقاضیان دریافت و به پیشنهاد بعد از مهلت تعیین شده هیچگونه ترتیب اثری داده نخواهد شد.

4 -پاکت پیشنهادها توسط کمیسیون مزایده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام می گردد.

5 -دانشگاه در رد یا قبول هریک از پیشنهادها یا کلیه آنها مجاز خواهد بود.

6 -چنانچه نفر اول از اجاره اراضی خودداری نماید مبلغ تضمین به نفع دانشگاه ضبط و نفر دوم به عنوان برنده اعلام می گردد.

7 -متقاضیان به مدت یک هفته از تاریخ1396/06/26 لغایت 1396/07/01 همه روزه از ساعت 8 صبح لغایت 14 بعدازظهر می تواننداز زمین های مذکور بازدید بعمل آورند.

8 -چنانچه قیمت اجاره اراضی پیشنهادی شرکت کنندگان به قیمت پایه نرسد مزایده حضوری به عمل خواهد آمد.

9 -هزینه کارشناسی و روزنامه به عهده برنده مزایده می باشد.

اداره اموال دانشگاه ایلام