ثبت نام دانشجویان ورود جدید کارشناسی دانشگاه

ثبت نام 1480 دانشجوی وردی جدید دانشگاه، در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه  28 الی 30 شهریور انجام می گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر توکلی مدیرکل آموزشی دانشگاه، درباره ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی، اظهار داشت: سازمان سنجش تعداد 1480 نفر در مقاطع کاردانی و کارشناسی را، برای سال تحصیلی 97-96 به دانشگاه معرفی کرده، که همزمان با سایر دانشگاههای کشور، ثبت نام این عزیزان در روزهای یک شنبه 26 شهریور الی پنج شنبه 30 شهریور انجام می گردد.

دکتر توکلی، افزود: ثبت نام دانشجویان ورودی جدید؛ به دو صورت حضوری و غیر حضوری انجام می گیرد، که در مرحله اول پذیرفته شدگان از طریق اینترنت نسبت به ثبت نام اقدام می نمایند و در مرحله بعد، به صورت حضوری در روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه 28 الی 30 شهریور، با حضور در در سایت اصلی دانشگاه و آموزشکده کشاورزی دهلران؛ نسبت به ثبت نام حضوری اقدام می نمایند.

مدیرکل آموزشی دانشگاه، اضافه کرد: فرآیند ثبت نام به صورت متمرکز در سه مرحله آموزشی، رفاه و فرهنگی در محل کتابخانه قلم چی انجام می گیرد و در پایان ثبت نام، دانشجویان عزیز نسبت به انتخاب واحد اقدام و از  روز شنبه 1/7/96 در کلاسهای درسی حضور پیدا خواهند کرد.

ثبت نام دانشجويان ورود جديد کارشناسي دانشگاه