انتصاب دکتر اسفندیار محمدی دانشیار دانشگاه به سمت سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام

دکتر اسفندیار محمدی، دانشیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مدیر برنامه، بودجه و توسعه دانشگاه، به سمت سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، دکتر اسفندیار محمدی، دانشیار دانشگاه، به سمت «سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام» منصوب شد.

دکتر محمدی عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشگاه می باشد و از سال  1391 تاکنون مدیریت دفتر «برنامه، بودجه و توسعه دانشگاه» را عهده دار بود.

لازم به ذکر است، قبل از دکتر محمدی، دکتر همایون مراد نژادی دانشیار دانشکده کشاورزی عهده دار ریاست این مرکز بود.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت دارد.

انتصاب دکتر اسفنديار محمدي دانشيار دانشگاه به سمت سرپرست دانشگاه  جامع علمي کاربردي استان ايلام