بازدید استاندار ایلام از حوزه های امتحانی آزمون سراسری 1397 در دانشگاه ایلام

استاندار ایلام صبح جمعه از حوزه های امتحانی آزمون سراسری در دانشگاه ایلام بازدید بعمل آرودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام، صبح روز جمعه 8 تیر و  در دومین روز از برگزاری آزمون سراسری در حوزه امتحانی دانشگاه ایلام حضور یافت و از بخش های مختلف آزمون بازدید نمودند.

آقای سلیمانی دشتکی، در این بازدید ضمن ابراز رضایت از روند برگزاری آزمون سراسری و تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان و دست اندرکاران امر، تأکید کرد: برگزاری آزمون سراسری یک اتفاق مهم در سرنوشت دانش آموزان و خانواده های آنان محسوب می شود و این امر مهم ایجاب کرد برای دلگرمی دانش آموزان و خانواده ها در حوزه های امتحانی حضور یابیم و از نزدیک از نحوه برگزاری آزمون دیدن کنیم.