پرداخت حقوق و مزایای کارکنان قراردادی دانشگاه بعنوان یکی از اولین دانشگاه ها از طریق خزانه کل کشور

برای اولین بار و بعنوان یکی از اولین دانشگاه ها در سطح  کشور، پرداخت حقوق و مزایای کارکنان قراردادی دانشگاه، در خرداد ماه سال جاری از طریق خزانه کل کشور انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومی، آقای فرج اله احمدی، مدیر امور مالی دانشگاه، با اعلام این خبر، بیان داشت: بر اساس بخشنامه صادره از خزانه کل کشور در زمینه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان قراردادی و  با رایزنی و هماهنگی های انجام شده و با استاندارد سازی فایل های الگوریتم واریز حقوق و مزایای کارکنان قرارداد کار معین،  بعنوان یکی از اولین دانشگاه ها در سطح کشور و برای اولین بار، حقوق و مزایای  این عزیزان، در خرداد ماه سال جاری از طریق خزانه کل کشور پرداخت شد.

مدیر امور مالی دانشگاه افزود: بدین ترتیب  تا تاریخ بیستم هر ماه CD حقوق و مزایای مستمر کارکنان رسمی و پیمانی و قراردادی به خزانه مُعین استان ارائه می گردد و بر طبق روال مصوب حقوق و مزایای کارکنان پرداخت خواهد شد.

پرداخت حقوق و مزاياي کارکنان قراردادي دانشگاه  بعنوان يکي از اولين دانشگاه ها  از طريق خزانه کل کشور