با حکم وزیر علوم: دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه به سمت رئیس قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی استان ایلام منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر غلامی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، به سمت «رئیس قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی استان ایلام» منصوب شد.

بنا به حکم وزیر علوم، اهم مأموریت های قرارگاه شهید علم الهدی به شرح ذیل است:

1-جلب مشارکت و زمینه سازی حضور همه دانشجویان و تشکل های دانشجویی قانونی در اردوهای راهیان نور با میزبانی بسیج دانشجویی در مناطق عملیاتی.

2-تقویت محتوای فرهنگی و بهره گیری علمی و فکری از ظرفیت اردوهای راهیان نور.

3-گسترش و تقویت عرصه های اردوهای راهیان نور دانشجویی جنوب، غرب، شمال غرب و خلیج فارس در طول سال، با تأکید بر تداخل نداشتن زمانی.

4-تأکید بر اولویت اعزام زیارت اولی ها و دانشجویان ناآشنا با فرهنگ دفاع مقدس.

5-ارزیابی و پایش مستمر فرآیند فعالیت ها و آثار اردوهای برگزار شده.

6-رعایت همه شرایط و ضوابط ایمنی و سلامت دانشجویان در اعزام کاروان ها.

با حکم وزير علوم: دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه به سمت رئيس قرارگاه راهيان نور شهيد علم الهدي استان ايلام منصوب شد