آئین افتتاحیه هشتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت برگزار گردید

افتتاحیه هشتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت، با حضور دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه، دکتر غیاثی مسئول نهاد نمایندگی در دانشگاه، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی، معاونین، روسای دانشکده ها، دبیران و اعضای انجمن های علمی و جمع زیادی از دانشجویان  در محوطه اصلی دانشگاه برگزار گردید.

نمایشگاه این جشنواره، با هدف نمایش آخرین دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی در 40 غرفه، از تاریخ یکشنبه مورخ 97/2/16 به مدت 3 روز برگزار می شود.

از ویژگی های نمایشگاه امسال، شرکت فعال دانشجویان خارجی دانشگاه در غرفه بین الملل است، که مورد استقبال قرار گرفت.

دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه، بعد از مراسم افتتاحیه از تمامی غرفه های نمایشگاه بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت های دانشجویان حاضر قرار گرفت.

لازم به ذکر است مراسم اختتامیه این جشنواره، در روز سه شنبه 97/02/18 با حضور مسئولین استانی و با هدف تجلیل از برگزیدگان جشنواره  برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است، همزمان با برگزاری این نمایشگاه، کلاس های تخصصی انجمن های علمی، کارگاه های آموزشی، مسابقات مختلف علمی، مسابقه تعیین غرفه برتر از دید مخاطبین، اقدامات خلاقانه انجمن های علمی و توزیع بروشورهای مختلف علمی تخصصی انجام خواهد گرفت.

در پایان نمایشگاه، 6 غرفه برتر از نظر داوران و یک غرفه از دیدگاه بازدید کنندگان انتخاب خواهند شد و در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.