سرپرست گروه آموزشی ریاضی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر محمد علی‌اکبری، رییس دانشگاه ایلام در حکمی سرکار خانم دکتر سمیه مرادی

، عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه را به عنوان سرپرست گروه آموزشی ریاضی منصوب نمود .

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید.

در حکم دکتر علی‌اکبری خطاب به دکتر مرادی آمده است.

سرکار خانم دکتر سمیه مرادی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم پایه

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان «سرپرست گروه آموزشی ریاضی» دانشگاه منصوب می­‌شویدامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء جایگاه و سطح خدمات این گروه کامیاب باشید. همچنین، با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِِ» ابلاغی، همّت خویش را به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی به کار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

سرپرست گروه آموزشي رياضي منصوب شد