تمدید مجدد فرصت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه/ آزمون زبان

به گزارش روابط عمومی، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت گفت: نظر به درخواست روسا و معاونین دانشجویی دانشگاهها و همچنین تقاضای دانشجویان، زمان ثبت نام این جشنواره تا تاریخ 18 بهمن ماه تمدید می‌شود. دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سامانه جشنواره دانشجوی نمونه به آدرس www.nemooneh.saorg.ir  و بارگزاری کلیه مدارک تحصیلی، رزومه پژوهشی و گواهی فعالیتهای فرهنگی نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام نمایند.

وی همچنین اشاره داشت که این فرصت آخرین فرصت ثبت نام است و دیگر قابل تمدید نمی‌باشد.

دکتر ابوالحسن ریاضی همچنین در باب شرط آزمون زبان برای شرکت در این جشنواره برای دانشجویان مقطع دکترای تخصصی(PHD) افزود: شرط آزمون زبان برای این دسته از دانشجویان هنوز الزامی و پابرجاست، اما استثنائا در این دوره از جشنواره در کنار مدارک آزمون های زبان معتبر مندرج در آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه مثل TOEFL، IELTS، MSRT و MHLE، گواهی آزمون زبان دانشگاههای سطح یک نیز قابل قبول میباشد.

تمديد مجدد فرصت ثبت نام جشنواره دانشجوي نمونه/ آزمون زبان