انتصاب معاون دانشجویی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر محمد علی‌اکبری، رییس دانشگاه ایلام در حکمی آقای دکتر مصطفی نعمتی، عضو هیأت علمی دانشکده پیرا دامپزشکی را به مدت دو سال به عنوان معاون دانشجویی منصوب نمود.

روابط عمومی دانشگاه برای دکتر نعمتی  آرزوی موفقیت می نماید.

در حکم دکتر علی‌اکبری خطاب به دکتر نعمتی آمده است.

برادر گرامی جناب آقای دکتر  مصطفی نعمتی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده پیرا دامپزشکی

سلام علیکم

با احترام، پیرو حکم شماره 63477/1-ص مورخ 22/06/94، و با نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ سمت­‌های آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال از تاریخ مذکور به عنوان «معاون دانشجویی» منصوب می‌شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات حوزه‌ی دانشجویی بکوشید و  با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّی» ابلاغی، همّت خویش را در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی به کار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

انتصاب معاون دانشجويي دانشگاه