انتظار رییس‌ دانشگاه ایلام از دستگاه‌های اجرایی استان

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، تفاهم ­نامه ای در راستای اجرای سیاست استفاده بهینه از امکانات، استعداد و توانایی­های دانشگاه ایلام در جهت رفع نیازهای پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی شرکت گاز استان ایلام منعقد  گردید. هدف، برقراری ارتباط سازمان یافته و مداوم و بهره‌گیری از تخصص‌های مختلف علمی، تحقیقاتی، آزمایشگاهی، کارگاهی، آموزشی و کتابخانه­ای و امکانات بالقوه و بالفعل دانشگاه ایلام و شرکت گاز استان ایلام جهت رفع مشکلات و معضلات پژوهشی - آموزشی شرکت گاز استان ایلام می­ باشد.

در این جلسه دکتر محمد علی‌اکبری، رییس دانشگاه ایلام در سخنانی بیان داشت: دانشگاه ایلام در این دوره آمادگی خود را برای همکاری با همه دستگاه های اجرایی استان با توجه به کادر مجرب خود اعلام می دارد رییس دانشگاه ایلام افزود: انتظار ما این است که دستگاه های اجرایی استان از توان و امکانات دانشگاه جهت پیشبرد اهداف کلان استان استفاده نمایند و از قابلیت های فنی و علمی همکارانم بهره مند شوند.

مدت این تفاهم نامه دو سال و در سالن جلسات شرکت گاز استان ایلام به امضاء رسید.