سفر هیئت نمایندگی دانشگاه ایلام به استان و دانشگاه واسط عراق

دکتر رضازاده، مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه، در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی بیان داشت: پیرو گسترش روابط میان استان‌های ایلام و واسط عراق در زمینه های مختلف اقتصادی و علمی سفر چند روزه‌ی هیئت نمایندگی دانشگاه ایلام، با حضور آقای دکتر محمد علی‌اکبری، رییس محترم دانشگاه در صدر این هیئت از امروز آغاز می‌شود. و طبق دعوت استاندار واسط، قرار است دیدارهای دو جانبه و چند جانبه با دانشگاه واسط و دیگر مراکز دانشگاهی صورت گیرد.

مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه ایلام افزود: دانشگاه ایلام بر اساس تفاهم نامه منعقد شده در اسفند ماه 1392، مصمم است تا زمینه اجرایی و عملی مفاد آن را با پیگیری جدی فراهم سازد. به همین دلیل، مجموعه پیشنهادات عملیاتی دانشگاه در حوزه های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی در زمینه پذیرش دانشجویان عراقی در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری، انجام تحقیقات مشترک و برگزاری مسابقات قرآنی و ورزشی بین دانشجویان دو دانشگاه‌ در دستور کار این سفر قرار دارد.

سفر هيئت نمايندگي دانشگاه ايلام به استان و دانشگاه واسط عراق