فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 8 ورزش کشور

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاههای منطقه 8 ورزش کشوردر دانشگاه ایلام در حال برگزاری است،  جلسه قرعه کشی این مسابقات مورخ 22/12/93 در محل سالن فرزانگان با حضور مربیان و سرپرستان تیم ها برگزار شد.

در گروه A  تیم های دانشگاههای لرستان، کرمانشاه و ملایر  و در گروه B تیم های دانشگاههای کردستان، همدان و ایلام قرار گرفتند. در مرحله اول تیم ها بصورت دوره ای بازی کردند که از هر گروه دو تیم به مرحله بعد صعود کرد و مرحله بعد بازیها بصورت ضربدری برگزار گردد..، و اما در بازیهای مرحله اول نتایج زیر رقم خورد.

بازیهای مرحله اول (دوره ای)

از گروه A روز شنبه مورخ 23/12/93 دانشگاه لرستان 1 و دانشگاه کرمانشاه 7

از گروه B روز شنبه مورخ 23/12/93 دانشگاه ایلام 4و دانشگاه همدان 4

از گروه A روز یکشنبه مورخ 24/12/93 دانشگاه لرستان 15  - دانشگاه ملایر 2

از گروه B روز یکشنبه مورخ 24/12/93 دانشگاه کردستان 3 - دانشگاه همدان 3

از گروه A روز دوشنبه مورخ 25/12/93 دانشگاه تیم های ملایر 2 -  دانشگاه کرمانشاه 9

از گروه B روز دوشنبه مورخ 25/12/93 دانشگاه ایلام 4 - دانشگاه کردستان صفر

در مرحله یک چهارم نهایی

دانشگاه ایلام 11 -  دانشگاه لرستان 5

دانشگاه کرمانشا 7 همدان 2

شایان ذکر است بازی فینال بین تیم های دانشگاه ایلام و دانشگاه کرمانشاه و بازی ردهبندی بین تیم های لرستان و همدان برگزار می گردد.