آقای دکتر رضا رضا زاده به عنوان مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه منصوب گردید

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » طی حکمی از طرف آقای دکتر علی اکبری ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر رضا رضا زاده عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی به عنوان مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست  دانشگاه منصوب گردید .

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید .

متن حکم بشرح ذیل می باشد .

برادر گرامی جناب آقای دکتر رضا رضا زاده

سلام علیکم

احتراماً، نظر به تعهّد، تخصّص و تجارب ارزنده­ی جناب­عالی، به موجب این حکم ضمن حفظ سمت­ های آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به عنوان مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه منصوب می­ شوید.

امید است با توکّل به خداوند سبحان و بهره ­گیری از نظرات اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، همّت خویش را در انجام امور محوله بر پایه­ ی قوانین، سیاست­ها و برنامه­ های مصوّب و راهبردهای دولت تدبیر و امید به­ کار گیرید. از خداوند منّان توفیق هر­چه بیشتر حضرتعالی را در خدمت به جامعه علمی و فرهنگی خواستارم.

آقاي دکتر رضا رضا زاده به عنوان مشاور رييس و مدير حوزه رياست  دانشگاه منصوب گرديد