آگهی مزایده یک دستگاه تراکتور رومانی

(( آگهی مزایده ))

دانشگاه ایلام در نظر دارد یک دستگاه تراکتور رومانی اسقاط و از رده خارج شده خود را واقع در مزرعه آموزشی مهران برابر مجوز 7566/124 مورخ 16/10/1393 اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام از طریق مزایده عمومی با شرایط ذیل به فروش رساند.

داوطلبان شرکت در مزایده ضمن بازدید از دستگاه فوق با آگاهی کامل نسبت به رعایت موارد زیر توجه و اقدام نمایند.

1-  ارائه چک بانکی تضمین شده به مبلغ 10% کل مبلغ پیشنهادی به منظور شرکت در مزایده به حواله کرد دانشگاه ایلام

2-  متقاضی بایستی فرم تکمیل شده شرکت در مزایده (قیمت پیشنهادی )و مدارک مربوط به بند (1) را در پاکت در بسته قرار داده و تحویل دبیرخانه مرکزی دانشگاه واقع در ایلام بلوار پژوهش سازمان مرکزی نموده و رسید دریافت نمایند.

3-  اسناد تکمیل شده در ساعات اداری و در مهلت تعیین شده از متقاضیان دریافت و به پیشنهادی بعد از مهلت تعیین شده هیچگونه ترتیب اثری داده نخواهد شد.

4-  پاکت پیشنهادها توسط کمیسیون مزایده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام می گردد

5-  دانشگاه در رد یا قبول هر یک از پیشنهادها یاکلیه آنها مجاز خواهد بود.

6-  چنانچه نفر اول ازخرید تراکتورخودداری نماید مبلغ تضمین به نفع دانشگاه ضبط و نفر دوم به عنوان برنده اعلام می­گردد.

7-برنده­ مزایده لازم است مبلغ­ کل­ پیشنهادی خود را به حساب 787530111 بنام درآمدهای اختصاصی دانشگاه ایلام نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ایلام قابل پرداخت در کلیه بانک های تجارت سراسر کشور واریز و فیش بانکی را به اداره اموال دانشگاه تحویل نموده تا سایر مراحل قانونی طی شود.

8-  متقاضیان به مدت یک هفته از تاریخ 27/11/93 لغایت 3/12/93 همه روزه از ساعت 8 صبح لغایت 14 بعدازظهر از دستگاه فوق بازدید بعمل آورند.

9-چنانچه قیمت پیشنهادی شرکت کنندگان به قیمت پایه نرسد، مزایده حضوری به عمل خواهد آمد.

10-هزینه چاپ آگهی در روزنامه و هزینه کارشناسی به عهده برنده مزایده و سایر هزینه های جانبی ( مالیات و عوارض و غیره )  به عهده دانشگاه ایلام می باشد.

اداره اموال دانشگاه ایلام

آگهي مزايده يك دستگاه تراكتور روماني آگهي مزايده يك دستگاه تراكتور روماني