نشست علمی و تخصصی اتاق فکر استان با موضوع آسیب شناسی نزاع های فردی

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام روز دوشنبه 18 اسفند نشست علمی و تخصصی با موضوع نزاع های فردی را در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار نمود. در این نشست کارشناسان ارشد نیروی انتظامی استان و متخصصین حوزه های مختلف علوم اجتماعی و روانشناسی ضمن طرح مسأله و بحث و تبادل نظر در باره علل بروز و افزایش این پدیده، راهکارهای علمی مقابله با آن در دستور کار جلسه بعدی که هفته آینده برگزار می شود قرار گرفت.