افتتاحِ دفتر بررسی ایده‌ها، نظرات و انتقادات

به نام خدای مهربان

پاسخگویی، فضیلت است.

ما به دانشگاهِ مسئول و پاسخگو باور داریم.

افتتاحِ «دفتر بررسی ایده‌ها، نظرات و انتقادات»

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان شریف و دانشجویان ارجمند دانشگاه ایلام

ما باور داریم که برای رشد و بهبود امور و دوری از اشتباه، راهی بهتر از گفتگو و مشارکت مسئولانه تک تک افراد دانشگاه وجود ندارد. پس خوشحالیم که به اطلاعتان برسانیم برای ترویج رسم نیکوی پاسخگویی و به نیتِ شنیدن مطالبات قانونی شما دریچه‌ای را گشوده‌ایم. اینک دعوت می‌‌کنیم هرکس در جایگاه خود و با ابراز نظرات و ایده‌هایش ما را در یافتن مسیری بهتر برای حل مشکلات و مسائل یاری کند. شکی نیست که این مسیر را باید باهم بپیماییم. ما به ایده‌ها و روش‌های برتر می‌اندیشیم و به «عقل جمعی» باور داریم؛ ما برای عملی کردن این تصمیم:

اطمینان می‌دهیم که پس از دریافت هر نظر، ایده یا انتقادی، ابتدا آن را بررسی نماییم و نتیجه را حداکثر پس از یک هفته به اطلاع فرد ذینفع برسانیم.

اطمینان می‌دهیم که ایده‌های نو، در درجه اول به صاحبش تعلّق دارد، پس امانت است نزد ما.

اطمینان می‌دهیم که رازدار و امانتدارِ نظراتتان باشیم.

اطمینان می‌دهیم از ایده‌های نو و سازنده ای که مشکلی را بگشاید، با دل و جان استقبال ‌کنیم و از ایده پرداز به طور شایسته تقدیر نماییم.

دریچه ارسال ایده‌ ها، نظرات و انتقادات:

* برای اساتید: prof.ilamuni@gmail.com

* برای کارکنان: staff.ilamuni@gmail.com