انتصاب آقای دکتر رضا خانی به عنوان مدیر گروه زبان و ادبیات انگلیسی

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » طی حکمی از طرف آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر رضا خانی عضو هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به عنوان مدیر گروه زبان و ادبیات انگلیسی منصوب گردید .

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید .

متن حکم بشرح ذیل می باشد .

برادر گرامی جناب آقای دکتر رضا خانی

مدیر محترم گروه زبان و ادبیات انگلیسی

سلام علیکم

با احترام، پیرو حکم شماره 2000/1/د مورخ 17/12/1388 نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی در دوره تصدی آن مدیریت، به موجب این حکم از تاریخ یاد شده با حفظ سمت های آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال دیگر به عنوان «مدیر گروه زبان و ادبیات انگلیسی» منصوب می شوید. امید است با اتّکال به خداوند قادر و متعال و همفکری همه­ی همکاران متعهّد آن گروه، همّت خویش را در انجام امور محوله بر پایه­ی قوانین، سیاست­ها و برنامه­های مصوّب و راهبردهای دولت تدبیر و امید به­کار گیرید. از خداوند منّان توفیق هر­چه بیشتر شما را در خدمت به اسلام و انقلاب خواستارم.

انتصاب آقاي دکتر رضا خاني به عنوان مدير گروه زبان و ادبيات انگليسي