برگزاری اولین کنگره شهدای دانشجو استان ایلام دردانشگاه ایلام

«به گزارش خبرنگارروابط عمومی» اولین کنگره شهدای دانشجو استان باحضور میهمانان کشوری واستانی درسالن دانشگاه ایلام سه شنبه شب برگزارگردید.دراین مراسم معنوی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی‌فردنایب رییس محترم مجلس،دکتراحمدی نماینده محترم ایلام درمجلس شورای اسلام،استاندارمحترم ومعاونین ایشان،ریاست محترم دانشگاه ومعاونین،سردارحسینی فرمانده محترم سپاه امیرالمومنین و روسای دانشگاه های استان ومدیران کل شرکت داشتند.درابتدای این برنامه دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه فرارسیدن اربعین حسینی را خدمت همه حضار محترم تسلیت عرض نموده وبیان نمود یاد و خاطره امام شهیدان و همه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس والخصوص شهدای دانشجو را گرامی می­دارم وبرای رهبر معظم انقلاب از درگاه پرودگار سلامتی و طول عمر با برکت مسئلت می نمایم.

وی سپس باعرض خیر مقدم خدمت حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ابوترابی نایب رییس محترم مجلس.

جناب آقای دکتراحمدی نایب رییس محترم کمیسیون بودجه و نماینده محترم استان ایلام ،استاندارمحترم،سردار حسینی فرمانده محترم سپاه ناحیه ایلام،مسئولین محترم استان ومیهمانان ویژه­ی مراسم که خانواده معظم شهدای دانشجو استان ایلام می باشند بیان نمود که مردم استان چند ویژگی برجسته و ممتاز دارند.

1-ولایت مداری و ارادت به خاندان عصمت  و طهارت (ع)که زبان زد خاص و عام بوده و حضرت­عالی امروز در مهران از نزدیک شاهد ارادت و دل دادگی مردم این دیار نسبت به حضرت اباعبدا... الحسین (ع) بودید.

2- نقش مردم در دفاع مقدس ،که هزاران شهید، جانبازو آزاده عزیز تقدیم کرده­اند و امروز نیز از نظام جمهوری اسلامی و مرز 420 کیلومتری این استان حفاظت وصیانت می­کنند. والحمدالله هم اکنون این مرز امن­ترین مرز کشور می باشد.

سپس دکتر صحرایی بادرخواست از حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رییس محترم مجلس اظهارداشت انشاءا... با حسن توجه جنابعالی و همه همکارانتان در مجلس شورا ی اسلامی در این فصل و ماه که فصل بررسی لایحه بودجه کل کشور است توجه ویژه به استان ایلام ودانشگاه ایلام بطور خاص بفرمایید.

سپس حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رییس محترم مجلس اظهار داشت: موجود زنده علائمی دارد، نخستین ویژگی یک پدیده، دارای حیات بودن آن است که دارای رشد است، یک پدیده برای ادامه حیات خویش آنچه مورد نیاز اوست جذب می‌کند و قدرت دفاع در برابر تهدیدات را دارد.

وی ادامه داد: هر قدر این ویژگی‌ها در پدیده دارای حیات در سطح عالی‌تر باشد در مسیر حیات برتر حرکت خواهد کرد؛ انسان‌ها همه دارای حیات مورد نظر قرآن نیستند ممکن است حیات مادی داشته باشند و یا دارای حیات حیوانی باشند، اما حیات انسانی ندارند و از نظر قرآن کریم انسانی زنده است که دارای حیات انسانی باشد؛ در غیر اینصورت یک حیوان دارای حیات است، نه انسان.

نایب رئیس اول مجلس اضافه کرد: برای آنکه به حیات انسانی برسیم راهی که قرآن ارائه می‌کند فهم دین و آراسته شدن به آموزه‌های دینی است، هر انسانی که به میزان مرتبه‌ای که معارف واقعه دین را می‌شناسد و به میزان مرتبه‌ای که به آن معارف آراسته است حیات انسانی دارد، اگر انسان از معارف تهی بود از حیات انسانی فاصله گرفته است.

ابوترابی‌فرد بیان کرد: خداوند در قرآن مجید می‌فرماید که شهدا زنده‌اند و دارای حیات هستند، یعنی شهدا دارای بالاترین حیات مورد نظر قرآن کریم بوده و دلیل این حیات آن است که شهدا در راهی که قرآن تعریف کرده است قدم برداشته‌اند، یعنی آموزه‌های دین را شناخته و به این آموزه‌ها آراسته شده‌اند.

وی با بیان اینکه شهدا در قله حیات هستند، متذکر شد: شهدا حیاتی نزدیک به حیات خداوند داشته و یعنی در قله حیات قرار دارند، چراکه شهدا راه خدا را شناخته و بدان عمل کرده‌اند.

نایب رئیس اول مجلس یادآور شد: بنابراین اگر بخواهیم به حیات واقعی و انسانی دست یابیم باید آموزه‌های دین را بشناسیم و به آن آراسته شویم. اولین مرتبه حیات از نگاه قرآن حیات عقلانی است، یعنی یک انسان هنگامی انسان است که عاقل باشد و به میزانی عقلی که در وجود او حکومت می‌کند از حیات انسانی بهره‌مند است.