دانشگاه ایلام میزبان مدیران روابط عمومی منطقه 5 کشور است

مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام گفت: دانشگاه ایلام، میزبان مدیران و مسئولان روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فن آوری منطقه 5 کشور می باشد.

فرهاد فتاحی مدیرروابط عمومی دانشگاه ایلام، ضمن اعلام این خبر گفت: دانشگاه ایلام  روز چهارشنبه 18 شهریورماه میزبان مدیران و مسئولان روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فن آوری منطقه 5 کشور می باشد.

وی افزود دکتر بایبوردی معاون روابط عمومی وزارت علوم مهمان ویژه این جلسه خواهند بود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه ایلام، با بیان اینکه، دانشگاه های کردستان، لرستان، کرمانشاه و ایلام شامل این منطقه می باشند، گفت: در مجموع از 4 استان فوق 10 مرکز در این جلسه حضور خواهند داشت و دبیر منطقه نیز از بین مدعوین انتخاب می شود.

شایان ذکر است روابط عمومی دانشگاه ایلام خرداد ماه سال جاری از سوی دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان روابط عمومی برتر کشور مورد تقدیر قرار گرفت.

دانشگاه ايلام ميزبان مديران روابط عمومي منطقه 5 کشور است