تمدید حکم معاون پژوهشی و فناوری و مدیر امور دانشجویی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، طی احکامی جداگانه از سوی دکتر محمد علی اکبری رییس محترم دانشگاه،  حکم دکتر حسین مهدی‌زاده، عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی به مدت دو سال به عنوان معاون پژوهشی و فناوری و دکتر دکتر آرش فاضلی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی نیز به مدت دو سـال به عنوان مدیر امور دانشجویی تمدید شد.

در حکم دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه، به دکتر مهدی‌زاده آمده است.

برادر گرامی جناب آقای دکتر حسین مهدی‌زاده

عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی

با احترام، پیرو حکم شماره 32862/1-ص، مورخ 93/3/12 و با نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی از تاریخ یادشده به مدت دو سال به عنوان «معاون پژوهشی و فناوری» دانشگاه منصوب می­‌شویدامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در پیشبرد اهداف و برنامه‌های حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه کامیاب باشید و با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِِ» ابلاغی، همّت خویش را در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

متن حکم دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه،  به دکتر فاضلی به این شرح است.

برادر گرامی جناب آقای دکتر آرش فاضلی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی

با احترام، پیرو حکم شماره 36252/1-ص مورخ 93/05/06 و با نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ سمت‌­های آموزشی و پژوهـشی از تاریخ یاد شـده به مدت دو سـال به عنوان «مدیر امور دانشجویی» منصوب می­‌شویدامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات حوزه‌ی دانشجویی بکوشید و  با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِِ» ابلاغی و اهمیت و نقش مؤثر این حوزه، همّت خویش را در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی به کار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت می نماید.