انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام در هیأت مدیره انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران از انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بزرگترین انجمن علمی آموزشی ایران می باشد، انتخابات این انجمن هر سه سال یکبار انجام می شود. که با توجه به اتمام دوره اعضاء، با حضور نماینده وزارت علوم تحقیقات و فناوری و با اخذ آراء اعضای انجمن از میان افراد کاندیدای عضویت در هیات مدیره انجمن، انتخاب شدند.

در جریان برگزاری سیزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران که در دانشگاه لرستان برگزار گردید آقای دکتر رضا خانی، دانشیار گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه ایلام  برای دومین بار متوالی به عضویت هیأت مدیره انجمن زبان و ادبیات انگلیسی ایران انتخاب گردید. سخنرانی علمی آقای دکترخانی بعنوان یکی از سخنرانی های برجسته (Featured Speaker) سیزدهمین کنفرانس بین المللی TELLSI ارائه شد.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به دکتر خانی و جامعه دانشگاهی استان تبریک می گوید.

انتخاب عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام در هيأت مديره انجمن آموزش زبان و ادبيات انگليسي ايران