انتصاب سرپرست مدیریت امور فرهنگی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر محمد علی اکبری رییس محترم دانشگاه،  دکتر حمیدرضا امامی‌پور ، عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه  به عنوان سرپرست مدیریت امور فرهنگی منصوب گردید.

روابط عمومی دانشگاه برای دکتر امامی‌پور آرزوی موفقیت می نماید.

در حکم دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه، خطاب به دکتر امامی‌پور آمده است.

برادر گرامی جناب آقای دکتر حمیدرضا امامی‌پور

عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم پایه

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان «سرپرست مدیریت امور فرهنگی» دانشگاه منصوب می­‌شویدامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء جایگاه و سطح خدمات این حوزه کامیاب باشید و با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِِ» ابلاغی و اهمیت و نقش مؤثر این بخش، همّت خویش را در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلّاقیت و کارآفرینی به کار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

انتصاب سرپرست مديريت امور فرهنگي