گزارشی از مراسم پرفیض دهه ی نخست محرم الحرام در دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگارروابط عمومی،  دانشگاه ایلام ، امسال نیز همانند سال های گذشته ، به برگزاری مراسم سوگواری و ذکر رشادت های سید الشهداء ، حسین بن علی علیه السلام و پایداری های یاران وفادار آن حضرت ، در دهه ی اول محرم ، پرداخت .

به مدت ده شب و با همت هیئت حضرت علی اکبر علیه السلام دانشگاه ایلام، مسجد دانشگاه میزبان دلدادگان ابا عبدالله الحسین علیه السلام بود، که سخنرانی حجت الاسلام دکتر سراج، حجت السلام هاشمی، حجت الاسلام دکتر اکبرنژاد، حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه، روضه خوانی و  مداحی ذاکرین اهل بیت،  سینه زنی دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه و توزیع نذری  بین عزاداران، برپایی ایستگاه صلواتی و پذیرایی از 5000 عاشق اباعبدالله الحسین علیه السلام در روز عاشورا از برنامه های دانشگاه ایلام در این ایام  بود..