انتشار دو کتاب جدید توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر اکبرنژاد دانشیار دانشگاه ایلام

دو کتاب «رجال تطبیقی» و «بررسی سیره معصومین در بزرگداشت امام حسین (ع) و عاشورا» تألیف حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی اکبرنژاد دانشیار دانشگاه ایلام منتشر گردید.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی اکبرنژاد دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی و از اساتید باسابقه دانشگاه ایلام در سال تحصیلی جدید دو عنوان کتاب به شرح ذیل منتشر نموده است:

1-کتاب «رجال تطبیقی» که در خصوص مباحث جرح و تعدیل، مشترکات و تاریخچه علم رجال از منظر فریقین به بحث و بررسی می‌پردازد توسط انتشارات هستی‌نما در پاییز امسال به چاپ رسیده است که می تواند به عنوان منبعی غنی و ارزشمند برای درس رجال در دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان رشته علوم قرآن و حدیث معرفی شود.

2-کتاب «بررسی سیره معصومین» در بزرگداشت امام حسین (ع) و عاشورا» تألیف مشترک دکتر اکبرنژاد و  دکتر پیمان صالحی دانشیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی که توسط انتشارات بوستان کتاب دفتر تبلیغات اسلامی قم به چاپ رسیده است که نظر نثر روان و تنوع مطالب ارائه شده قابل استفاده برای  محققان و عموم مردم و علاقه‌مندان به تاریخ امامت و تشیع می‌باشد.