تمدید مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه ایلام

به استحضار دانشجویان عزیز دانشگاه ایلام می‌رساند با توجه به وضعیت موجود و تأکید ستاد ملی مبارزه با کرونا و مسئولین مربوطه، بر حفظ فاصله اجتماعی، مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ایلام تا تاریخ 1399/03/31 تمدید گردید.

ضمناً جهت رفاه حال دانشجویان و عدم نیاز به مراجعه حضوری موارد زیر را به استحضار می‌رساند:

1- صرفا دانشجویان دانشگاه ایلام می‌توانند فرم گواهی رتبه را بدون امضا در سامانه ثبت نام بارگذاری نمایند. فایل مربوطه را حتما با فرمت ورد بارگذاری نمایید.

2- اطلاعاتی مانند معدل و رتبه در فرم گواهی رتبه بایستی بر اساس شش نیمسال اول وارد گردد.

3-آن دسته از دانشجویان دانشگاه ایلام که واجد شرایط اولیه جهت ثبت نام و درخواست پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد می باشند، در فایل های ضمیمه در انتهای این اطلاعیه به تفکیک دانشکده‌ها  معرفی شده‌‌اند. لازم به ذکر است که:

1-3- از میان دانشجویان 15 درصد برتر که توسط گروه آموزشی پذیرفته می‌شوند، به تعداد ظرفیت موجود رشته، پذیرش صورت خواهد گرفت.

2-3-دانشجویانی که جزو 10 درصد بعدی ورودی می‌باشند، فقط در صورت انصراف دانشجویانی از میان 15 درصد برتر و پذیرش توسط گروه آموزشی مربوطه قابلیت جایگزین شدن و پذیرش نهایی خواهند بود.

3-3-  دانشجویانی که جزو 15 درصد برتر و یا 10 درصد بعدی بوده و در لیست واجدین شرایط قرار ندارند، حدنصاب تعداد واحدهای گذرانده تا پایان نیمسال ششم (به تعداد سه چهارم کل واحدها) را کسب ننموده‌اند.

4-3-قرار داشتن در لیست واجدین شرایط به هیچ وجه به منزله پذیرش قطعی نمیباشد،  بلکه این امر منوط به پذیرش اولیه توسط گروه آموزشی و سپس تأیید نهایی توسط سازمان سنجش آموزش کشور می‌باشد.

توجه:

جهت رفع سوالات و ابهامات از طریق ایمیل:   so.moradi@ilam.ac.ir  می‌توانید با مدیر دفتر استعدادهای درخشان در تماس باشید.

دانشجویان واجد شرایط اولیه جهت درخواست پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد( به تفکیک دانشکده‌ها):

1-دانشکده ادبیات و علوم انسانی

2-دانشکده الهیات و معارف اسلامی

3-دانشکده پیرادامپزشکی

4-دانشکده علوم پایه

5-دانشکده فنی و مهندسی

6-دانشکده کشاورزی

تذکر:

دانشجویان عزیز بر روی عنوان دانشکده ها کلیک نمایند .