تقدیر معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ایلام و مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام از رئیس دانشگاه ایلام

معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ایلام و مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام به جهت توسعه و ترویج فرهنگ نورانی اقامه نماز در دانشگاه ایلام، از دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، در ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی در سال 1397 و در راستای توسعه و ترویج فرهنگ نورانی اقامه نماز که بر مبنای طرح جامع نظارت و ارزیابی و استفاده از سامانه سجاد در دستگاه های اجرایی استان و شهرستان صورت پذیرفت، دانشگاه ایلام شایسته تقدیر شناخته شد،  آقای معروف بسطامی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ایلام به همراه آقای فیض اله رضایتی مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام با اهداء لوح تقدیری بصورت مشترک از دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آوردند.

بنا به این گزارش، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ایلام و مدیر ستاد اقامه نماز استان ایلام همچنین با اهداء لوح تقدیری از زحمات آقای صادق پورمسیری دبیر شورای اقامه نماز دانشگاه ایلام تقدیر کردند.