اخبار کوتاه دانشگاه ایلام

حجت الاسلام دکتر غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه:  ثبت نام بیست و سومین جشن ازدواج دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آغاز گردید. تاریخ مجاز عقد برای شرکت در این مراسم از 97/01/01 الی 98/09/30 می باشد.

دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری: در پنج سال اخیر تعداد آزمایشگاه های دانشگاه از 60 به 90 افزایش یافته و آزمایشگاه های دانشکده های کشاورزی، پیرادامپزشکی و علوم پایه بعد از 40 سال بازسازی گردید.

دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: با هماهنگی و برنامه ریزی کانون قرآن و عترت، دوره آموزش صوت و لحن قرآن کریم ویژه دانشجویان با ارائه مدرک معتبر، روزهای شنبه هر هفته در دانشگاه ایلام برگزار می گردد.

دکتر صیدی سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه: مسابقات بیست و دومین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی در یازده رشته ویژه پسران و نه رشته ویژه دختران در حال برگزاری است.

دکتر عامر خیری رئیس گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگا: در چند سال اخیر دانشگاه ایلام موفق به انعقاد همکاری با 11 دانشگاه از سه کشور خارجی شده است.

دکتر میراب بالو مدیر امور دانشجویی دانشگاه: آخرین مهلت پرداخت شهریه سراهای دانشجویی، سه شنبه 1398/09/12 می باشد.

در همایش ملی «بسیج، چهار دهه عزت و افتخار» که هفته گذشته  در محل تالار همایش های وزارت کشور در تهران برگزار گردید، با اهداء لوحی از طرف سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور از سرکار خانم دکتر زینب بیراوند کارشناس دانشگاه ایلام  بعنوان نخبه علمی بسیجی تقدیر بعمل آمد.