مراسم بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه ایلام برگزار گردید

با هماهنگی و برنامه ریزی پایگاه مقاومت اداری دانشگاه، مراسم بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، مراسم بزرگداشت هفته بسیج با حضور دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر کرمشاهی مشاور رئیس و مدیر حراست، حجت الاسلام هادی زاده پیشنماز مسجد،  سرهنگ رئیسی فرمانده پایگاه مقاومت شهید سلیمی استانداری، آقای خورانی حیدر مدیر امور اداری و پشتیبانی، آقای فتاحی مدیر روابط عمومی، آقای شهاب ناصری فرمانده پایگاه مقاومت اداری دانشگاه، اساتید، کارکنان و جمعی از دانشجویان ظهر دیرور در محل مسجد الغدیر  دانشگاه ایلام برگزار گردید.

در این مراسم سرهنگ رئیسی فرمانده پایگاه مقاومت شهید سلیمی استانداری با اشاره به عملکرد درخشان بسیج در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب اسلامی، خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت بسیج ادارات و سازمان های استان شد و بر حفظ انسجام و همکاری پایگاه های مقاومت در جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی تأکید کرد.

در پایان حاضرین در مراسم بر مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شده و با نثار گل  و قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.