موفقیت تیم تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه ایلام در مسابقات تکواندو قهرمانی دانشجویان منطقه پنج ورزش دانشگاه های کشور

تیم تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه ایلام در مسابقات تکواندو قهرمانی دانشجویان منطقه پنج ورزش دانشگاه های کشور موفق به کسب دو عنوان گردید و به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی، در ادامه موفقیت های ورزشی دانشجویان دانشگاه ایلام؛  در جریان مسابقات تکواندو قهرمانی دانشجویان منطقه پنج ورزش دانشگاه های کشور  که روز یک شنبه هفدهم آذرماه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار گردید، آقای نیما اخزری موفق به کسب عنوان قهرمانی و آقای محمد نادری زاده مقام سوم را کسب کردند.

شایان ذکر است مربیگری این تیم را آقای عباس احمدی از کارکنان دانشگاه ایلام عهدهدار بود.

موفقيت تيم تکواندو دانشجويان پسر دانشگاه ايلام در مسابقات تکواندو قهرماني دانشجويان منطقه پنج ورزش دانشگاه هاي کشور