قهرمانی دو دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی دانشگاه های منطقه پنج ورزش کشور

دو دانشجوی دانشگاه ایلام در رشته های تیراندازی با تپانچه و جودو موفق به کسب عنوان قهرمانی دانشگاه های منطقه پنج ورزش کشور شدند.

به گزارش روابط عمومی، در جریان مسابقات تیراندازی با تپانچه دانشجویان منطقه پنج ورزش دانشگاه های کشور که هفته گذشته در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید، آقای آرمین یاوندی دانشجوی دانشگاه ایلام موفق به کسب مدال طلا و عنوان قهرمانی  گردید و به مسابقات المپیاد سراسری دانشجویان کشور راه یافت.

بنا به این گزارش، همچنین آقای وحید صفایی نژاد دانشجویی دانشگاه ایلام در مسابقات جودو دانشجویان دانشگاه های منطقه پنج ورزش کشور که در دانشگاه لرستان برگزار گردید، موفق به کسب مدال طلا و عنوان قهرمانی و راه یابی به المپیاد سراسری دانشجویان گردید.