تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه ایلام قهرمان مسابقات هندبال دانشگاه های منطقه پنج ورزش کشور شد

در ادامه موفقیت های ورزشی دانشجویان دانشگاه ایلام، تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات هندبال دانشگاه های منطقه پنج ورزش کشور شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته مسابقات قهرمانی هندبال دانشگاه های منطقه پنج ورزش کشور در دانشگاه ایلام برگزار گردید که در نهایت تیم دانشجویان پسر  دانشگاه ایلام با شکست تیم دانشگاه رازی کرمانشاه موفق به کسب عنوان قهرمانی این مسابقات گردید.

تيم هندبال دانشجويان پسر دانشگاه ايلام قهرمان مسابقات هندبال دانشگاه هاي منطقه پنج ورزش کشور شد