تمدید حکم مدیریت خانم دکتر طاهره افشار در سمت معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

با حکم رئیس دانشگاه: حکم مدیریت خانم دکتر طاهره افشار  در سمت معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبریرئیس دانشگاه، حکم مدیریت خانم دکتر طاهره افشار عضو هیات علمی گروه آموزش زبان انگلیسی در سمت  معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی از تاریخ 1398/08/03 به مدت دو سال تمدید گردید.

رئیس دانشگاه در این حکم خواستار التزام به شاخص‎های برنامة استراتژیک دانشگاه (1400-1396) برای ارتقاء سطح خدمات آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و تلاش برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون مداری، پاسخگویی، مأموریت ‎گرایی، اخلاق ‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای خانم دکتر افشار در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.