برای اولین بار آزمون جامع دوره های دکتری دانشگاه ایلام بصورت متمرکز برگزار گردید

معاون آموزش  و تحصیلات تکمیل دانشگاه بیان کرد: بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه، برای اولین بار آزمون جامع  دوره های دکتری دانشگاه ایلام بصورت متمرکز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش  و تحصیلات تکمیل دانشگاه با بیان این خبر، اظهار داشت: در راستای سیاست های کلی آموزشی دانشگاه و به جهت ارتقاء سطح خدمات آموزشی، تسهیل در فرآیند اداری مربوط به آزمون جامع دوره های دکتری و کمک به دانشجویان عزیز برای تسریع در روند تصویب عناوین رساله ها و دیگر مسائل مربوطه با تصویب  شورای آموزشی دانشگاه برای اولین بار آزمون کتبی دوره های دکتری در چهار دانشکده بصورت متمرکز و در یک زمان برگزار گردید.

دکتر نعمتی افزود: این فرآیند از این به بعد هر سال دو نوبت با حضور ناظرین و کارشناسان اداره تحصیلات تکمیلی برگزار می گردد و آزمون مصاحبه شفاهی هم حداکثر تا 10 روز بعد از آزمون کتبی و طبق ضوابط مندرج در شیوه نامه باید برگزار گردد.