پیام رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت روز کارگر

همزمان با روز کارگر، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام در پیامی این روز را به کارگران دانشگاه ایلام تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت روز کارگر به شرح ذیل است:

با سلام و احترام

و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

روز جهانی کار و کارگر فرصتی است تا این روز را به آن دسته از همکاران ارجمند دانشگاه ایلام که تابع قانون کار هستند تبریک عرض نموده و از خدمات و زحمات شایان توجه این عزیزان در کلیه بخش ها و واحد ها قدردانی می‌نمایم و برای آنان و خانواده های محترمشان سلامتی و عزت روز افزون را از پروردگار یکتا خواستارم.
خوشحالم که امسال توانستیم به وعده خود برای حل مشکل عزیزانی که شرکتی موقت بودند عمل کنیم.
همچنبن امیدوارم دولت محترم موضوع تبدیل وضعیت این بخش از همکاران شریف را هر چه زودتر در دستور کار قرار دهد تا در این زمینه هم گشایشی صورت پذیرد.