قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه ایلام

به استحضار دانشجویان عزیز مقطع دکتری دانشگاه ایلام که جهت انجام مراحل آزمایشگاهی و کتابخانه ­ای رساله‌ی خود، نیاز به حضور در دانشگاه و استفاده از سراهای دانشجویی (الغدیر و دانش) دارند، می‌توانند مشخصات خود را به آقای کمریان (شماره همراه: 09187941256) تا پایان هفته ­ی جاری ارسال نمایند.

توجه:

1- اخذ معرفی نامه­ (یکی از فرم های پیوست) از استاد راهنمای اول یا مدیر گروه مربوطه مبنی بر ضرورت حضور دانشجو در دانشگاه با تعیین بازه زمانی و ارسال از طریق اتوماسیون اداری الزامی می‌باشد.

2-کلیه­ ی رستوران­ های دانشجویی، رستوران مکمل و بوفه ­ها تعطیل بوده و در این بازه زمانی، معاونت دانشجویی هیچ گونه تعهدی نسبت به تأمین غذای دانشجویان نخواهد داشت.

3- تهیه گواهی سلامت از مراکز بهداشتی درمانی معتبر و ارائه آن قبل از ورود به سراها الزامی می‌باشد. بدیهی است این گواهی باید به تأیید مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه برسد.

فرم‌های موردنیاز: https://www.ilam.ac.ir/file_bank/1399/371399215-فرم‌های-موردنیاز.docx