اولین جلسه شورای دانشگاه در سال 1399 بصورت بر خط برگزار گردید

به منظور ساماندهی فعالیت‌ها و برنامه‌های دانشگاه ایلام در سال جدید، اولین جلسه شورای دانشگاه بصورت بر خط برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، صبح دیروز؛ اولین جلسه شورای دانشگاه در سال 1399 با حضور تمامی اعضاء و به صورت برخط، برگزار گردید که در ابتدای این نشست دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ضمن تبریک سال نو و با ابراز خرسندی از عملکرد دانشگاه در سال 1398، به موضوع کرونا و پیامدهای آن اشاره کرد و بر ضرورت تداوم خدمات دانشگاه و به ویژه استقرار آموزش الکترونیک به عنوان راه برگشت ناپذیر دانشگاه، تأکید کرد.

در ادامه اعضای شورا درباره وضعیت جاری دانشگاه، مدیریت بحران کرونا در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و اداری و پشتیبانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.