اطلاعیه شماره دو معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام در سال 1399؛ در خصوص فعالیت‌های آموزشی دانشگاه

پیرو تصمیمات اتخاذ شده در ستاد ملی کرونا مبنی بر ادامه تعطیلی دانشگاه­‌ها، موارد ذیل برای نیمسال دوم 99-98 به استحضار اعضای هیأت علمی، مدرسان مدعو و دانشجویان عزیز  دانشگاه ایلام رسانده می‌شود:

1- آموزش دروس نظری در دانشگاه ایلام کماکان به صورت الکترونیکی از طریق روش‌­هایی که در سامانه آموزش الکترونیک (https://lms.ilam.ac.ir/portal/) اعلام شده است، ارائه می‌گردد. دانشجویان نیز موظفند با هماهنگی اساتید مربوطه در این برنامه‌­ها شرکت کنند.

2- پایان کلاس‌های دروس نظری در ترم جاری روز چهارشنبه مورخ 1399/04/11 و آغاز امتحانات روز شنبه مورخ  1399/04/21 می‌باشد. ضمنا اساتید و دانشجویان گرامی بایستی آمادگی لازم جهت برگزاری امتحانات به صورت مجازی داشته باشند.

3- مهلت ارائه دروس عملی، پروژه و کارورزی، که امکان برگزاری آنان به صورت الکترونیکی مقدور نیست، با در نظر گرفتن کلیه ضوابط بهداشتی و مراقبتی تا 1399/06/31 تمدید می‌گردد.

4- برگزاری جلسات دفاع به صورت مجازی امکان پذیر می‌باشد. دانشجویان می‌­توانند از طریق مکاتبه با مدیران گروه و هماهنگی لازم با اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه، جهت تعیین زمان و سپس برگزاری دفاع اقدام نمایند. در خصوص آخرین مهلت دفاع از پایان‌نامه/رساله‌ها در نیمسال جاری بر اساس مصوبات آتی ستاد ملی کرونا تصمیم‌گیری خواهد شد.

5- پیرو اطلاعیه شماره یک، کارشناسان آموزش دانشکده‌­ها آماده دریافت درخواست­‌های آموزشی دانشجویان از طریق سامانه گلستان هستند. دانشجویان جهت حذف نیمسال بدون احتساب سنوات، باید از طریق سامانه سجاد اقدام نمایند. ضمناٌ جهت حذف اضطراری دروس در این نیمسال، تأیید استاد برای حذف دروس ضرورت نخواهد داشت.

6- در صورت موافقت با حذف واحد یا نیمسال برای دانشجویان شهریه‌پرداز، مبلغ پرداختی آنان بعنوان بستانکاری محاسبه خواهد شد.

7- دانشجویان متقاضی استفاده از سهمیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان جهت مشاهده اخبار و اطلاعیه‌­ها در خصوص ثبت نام و شرایط به سایت http://www.ilam.ac.ir/dep/derakhshan مراجعه نمایند.

8- زمان برگزاری آزمون جامع در ترم جاری روز چهارشنبه مورخ 1399/04/18 تعیین می‌­گردد. شایان ذکر است با توجه به عدم برگزاری آزمون زبان خارجی، دانشجویان می‌توانند بدون داشتن نمره زبان خارجی در آزمون جامع شرکت نمایند. بدیهی است ارائه گواهی نمره لازم زبان تا تیرماه 1400 الزامی است، در غیر این صورت قبولی آزمون جامع کأن لم یکن تلقی می­‌گردد.

توجه:

مفاد این اطلاعیه صرفا در نیمسال جای، بعلت شیوع ویروس کرونا، در خصوص دانشجویان دانشگاه ایلام اعمال می‌گردد و برای نیمسال‌­های قبل و یا بعد قایل استناد نمی‌­باشد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام