با صدور پیامی؛ رئیس دانشگاه ایلام درگذشت دکتر عبدالعلی فارغی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت

دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام و رئیس هیأت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان ایلام، با صدور پیامی درگذشت دکتر عبدالعلی فارغی رئیس اسبق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان و از فرهیختگان استان ایلام را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام تسلیت دکتر علی‌اکبری به شرح ذیل است:

اناالله و انا الیه راجعون

خاندان معزز و معزای فارغی

ریاست و همکاران عزادار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

سلام علیکم

خبر تأسف‌بار درگذشت جناب آقای دکتر عبدالعلی فارغی که سهمی شایسته و آشکار در توسعه آموزش عالی استان داشت، موجب تألم و تأثر فراوانِ اینجانب و جامعه علمی گردید. اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی استان، فقدان این فرهیخته فقید را به محضر اساتید، دانشجویان، همکاران دانشگاهی و به ویژه خاندان محترم فارغی و همسر داغدار ایشان تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.

ضمن آرزوی غفران و رحمت واسعه الهی و علو درجات برای آن عزیز از دست رفته، از درگاه ایزد منان برای خانواده و بازماندگان آن مرحوم صبر جمیل و اجر جزیل مسألت می‌نمایم.