جلسه تقدیر از کارشناسان آموزش الکترونیک دانشگاه ایلام بصورت برخط برگزار گردید

با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه؛ جلسه تقدیر از کارشناسان آموزش الکترونیک دانشگاه ایلام بصورت برخط برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، صبح دیروز با حضور پرفسور علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام، دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری و دکتر ضیایی مسئول استقرار آموزش الکترونیک در دانشگاه، جلسه ای به منظور تقدیر و تشکر از کارشناسان آموزش الکترونیک دانشگاه برگزار گردید.

دکتر علی اکبری در این نشست صمیمانه که بصورت برخط انجام شد، ضمن تشکر از زحمات تیم اجرایی آموزش الکترونیک دانشگاه، بر لزوم تداوم روند پیشرفت دانشگاه در این زمینه تاکید کرد.

در این جلسه دکتر مهدی زاده معاون پژوهش و فناوری و دکتر ضیایی مسئول استقرار آموزش الکترونیک در دانشگاه، نیز ضمن ارائه ی گزارشی در زمینه ی فعالیت های انجام شده، از تیم فنی و پشتیبانی تقدیر و تشکر کردند.

همکاران فعال در زمینه ی آموزش الکترونیک دانشگاه ایلام عبارتند از:

مهندس رضا منصورپور

مهندس مهدی شریفی راد