انتشار کتاب محققان دانشگاه ایلام توسط انتشارات معتبر بین‌المللی الزویر

با همکاری دکتر علی دانشفر استاد تمام و خانم دکتر طاهره خزلی مدرس دانشگاه ایلام، کتاب "New Generation Green Solvents for Separation and Preconcentration of Organic and Inorganic Species " توسط انتشارات معتبر بین‌المللی الزویر منتشر گردید.

به گزارش روابط عمومی، کتاب "New Generation Green Solvents for Separation and Preconcentration of Organic and Inorganic Species " و به فارسی «روش‌های نوین تهیه حلال‌های سبز برای جداسازی و پیش تغلیظ گونه‌های آلی و معدنی»، به قلم آقای دکتر علی دانشفر استاد تمام دانشگاه ایلام، خانم دکتر طاهره خزلی مدرس دانشگاه ایلام، گروه تحقیقاتی دانشگاه یاسوج به سرپرستی آقای دکتر مهر اورنگ قائدی و گروه تحقیقاتی دانشگاه Erciyes  ترکیه به سرپرستی آقای پروفسور Mustafa Soylak، نگارش و توسط انتشارات بین‌المللی الزویر در تاریخ 9 آوریل سال 2020 منتشر شد.

بنا به این گزارش: این کتاب که حاصل سال‌ها تجربه علمی و تحقیقاتی مؤلفان در حوزه استخراج و جداسازی است، در 10 فصل و 480 صفحه تنظیم گردیده، که 4 فصل آن  (فصل های 4، 6، 9 و 10) توسط محققین دانشگاه ایلام و یاسوج جمع‌آوری شده است.

سرفصل های این کتاب به شرح زیر است:

این گزارش می‌افزاید: کتاب مذکور برای استفاده طیف وسیعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، محققان و دانشمندان در زمینه‌های گسترده‌ای از جمله شیمی تجزیه، محیط زیست، پزشکی، بیوتکنولوژی و مهندسی مواد مناسب است.

یادآور می‌شود: تهیه و تألیف کتاب در یک انتشارات معتبر بین‌المللی، فرصتی مناسب جهت نشان دادن ظرفیت‌های علمی و توانمندی بالای محققان ایرانی است و می‌تواند موجب اعتلای جایگاه علمی کشور عزیزمان در سطح جهان و گامی مناسب در جهت دستیابی به مرجعیت علمی دانشگاه ایلام باشد.