خانم زینب قائدی دانشجوی کارشناسی دانشگاه برنده جایزه تشویقی مسابقه جهانی مقاله‌نویسی کشور قطر شد

مقاله مشترک خانم زینب قائدی دانشجوی کارشناسی رشته فلسفه و دکتر رضا رضازاده دانشیار دانشگاه، برنده جایزه تشویقی  (2000 دلار) کمیته داوران مسابقه مقاله‌نویسی دانشگاه حمد بن خلیفه کشور قطر شد.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه حمد بن خلیفه کشور قطر در دوحه در طرح مشارکت مسلمانان در تمدن اسلامی مسابقه مقاله‌نویسی (به زبان انگلیسی و عربی) در سطح جهانی و به دو زبان عربی و انگلیسی برای دانشجویان مقطع کارشناسی با عنوان «زندگی فکری مسلمانان در قرن دوم هجری/ قرن هشتم میلادی بغداد» برگزار کرد، که مقاله مشترک خانم زینب قائدی دانشجوی کارشناسی رشته فلسفه و کلام اسلامی به همراه دکتر رضا رضازاده دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی با عنوان «از ماجرای فلسفه‌ورزی در بغداد (قرن دوم) چه می توانم بیاموزم؟»، بنا به رأی کمیته داوران برنده جایزه تشویقی (2000 دلار) این مسابقات گردید.

بنا به این گزارش: این مسابقات که از 10 دی 98 (1 ژانویه 2020) شروع و تا 10 تیر 99 (30 ژوئن)  ادامه داشت، جوایزی شامل: جایزه اول (10 هزار دلار)، جایزه دوم (7000 دلار)، جایزه سوم (5000 دلار) و جایزه تشویقی (2000 دلار) برای شرکت کنندگان منتخب کمیته داوران اعطا می‌شد.

خانم قائدی برنده مشترک این جایزه با عنوان اینکه فعالیت‌هایش در دوران کرونا بیشتر بر پژوهش و مطالعه متمرکز شده بود، بیان کرد: یکی از نکات مهم برای پیشرفت دانشجویان در حوزه پژوهش تعامل مثبت با اساتید است، که خوشبختانه اساتید گروه فلسفه و کلام اسلامی و علی‌الخصوص دکتر رضازاده در سطح گسترده‌ای و با گذاشتن وقت زیاد با دانشجویان همکاری می‌کند و اینجانب علیرغم اینکه دیرهنگام متوجه برگزاری مسابقات ‌مقاله‌نویسی دانشگاه حمد بن خلیفه کشور قطر شدم، اما با راهنمایی، تشویق و پی‌گیری ایشان مقاله را به زبان عربی در فرصتی کوتاه تدوین کردم، که خوشبختانه زحمات ما نتیجه داد و این مقاله عنوان جایزه تشویقی مسابقات را کسب نمود.

شایان ذکر است نتایج اولیه این مسابقات دهم مهر ماه سال جاری اعلام گردید.

ایمیل دریافتی دانشگاه حمد بن خلیفه:

روابط عمومی دانشگاه ایلام با کمال خرسندی درخشش خانم زینب قائدی از دانشجویان فرهیخته و سرمایه‌های دانشگاه ایلام در مسابقات مقاله‌نویسی دانشگاه حمد بن خلیفه کشور قطر را خدمت وی و خانواده محترمشان صمیمانه تبریک و تهنیت گفته، دوام توفیقات افزونتر ایشان را از درگاه خداوند متعال مسألت دارد.